Colorrun 2022

Op vrijdag 22 april zullen de buurtsportcoaches van Leef! Someren voor basisschoolkinderen van groep 7 & 8 weer een geweldige loop organiseren in de vorm van een colorrun. Rondjes lopen maar dan met een belevenis die iedereen nog lang zal bijblijven door de fantastische kleurpracht die deze loop teweeg gaat brengen.
 
Bij de colorrun gaan de leerlingen een afstand van ongeveer 3 kilometer lopen door Someren heen. Binnen dit parcours zullen de leerlingen op verschillende stations worden opgewacht en worden begroet door prachtige kleuren die letterlijk zullen komen overwaaien. De leerlingen zullen uiteindelijk als een waar kleurenpalet over de finish gaan en een fantastische beleving rijker zijn.
 
Het poeder dat gebruikt zal worden voor onze run is geheel natuurlijk waar een biologisch afbreekbare kleurstof aan is toegevoegd. Het levert absoluut geen gevaar op voor de gezondheid en het milieu. Het geeft wel een waanzinnig effect en de lopers veranderen in een kleurrijke vrolijke massa.

Per school word er ook gevraagd om een aantal vrijwilligers aan te leveren om tijdens deze dag te helpen. Denk dan aan een Colorpoint, oversteekplaats, drinkplaats etc. Wanneer Je weet welke vrijwilligers er kunnen komen helpen horen wij dat graag!

Wil je je als school aanmelden? Vul het onderstaande formulier in!

LET OP u hoeft uw kind niet apart op te geven dit gaat allemaal via de scholen!

Colorrun 2022

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
22-04-2022 10:00 tot 12:00 uur Sporthal de Postel Someren

Contact

Leef Someren

Evelien Slaats

Sporthal de Postel
Someren

Video