Colorrun 2023

Op vrijdag 21 april zullen de sportbuurtcoaches van Someren voor basisschoolkinderen van groep 7 & 8 een geweldige loop organiseren in de vorm van een Color Run. Rondjes lopen maar dan met een belevenis voor jong en oud die iedereen nog lang zal bijblijven door de fantastische kleurpracht die deze loop teweeg gaat brengen.

Bij de colorrun gaan de leerlingen een afstand ongeveer 3 kilometer lopen over een vast parcours door Someren. Binnen dit parcours zullen de leerlingen op verschillende stations worden opgewacht en worden begroet door prachtige kleuren die letterlijk zullen komen overwaaien. De leerlingen zullen uiteindelijk als een waar kleurenpalet over de finish gaan en een fantastische beleving rijker zijn.

Het poeder dat gebruikt zal worden voor onze run is geheel natuurlijk waar een biologisch afbreekbare kleurstof aan is toegevoegd. Het levert absoluut geen gevaar op voor de gezondheid en het milieu. Het geeft wel een waanzinnig effect en de lopers veranderen in een kleurrijke vrolijke massa.

Tijdens het evenement hebben we veel vrijwilligers nodig. Per school word er ook om een aantal vrijwilligers gevraagd. Denk dan aan een Colorpoint, oversteekplaats, drinkplaats etc. Wanneer Je weet welke vrijwilligers er kunnen komen helpen horen wij dat graag! 

Daarnaast mag je je ook aanmelden als vrijwilliger. Wil je dus graag helpen tijdens dit evenement stuur dan een mailtje naar info@leefsomeren.nl. 

Wil je je als school aanmelden? Vul het onderstaande formulier in!

LET OP u hoeft uw kind niet apart op te geven dit gaat allemaal via de scholen!

Colorrun 2023

Prijs: GRATIS
Inschrijvingen gesloten
Datum Tijd Locatie
21-04-2023 10:00 tot 12:00 uur Veldje naast Sporthal de Postel
Someren

Contact