Koningsspelen

Koningsspelen afbeelding

Dit evenement is bedoeld voor basisscholen. Niet voor individuele kinderen. 

De Koningsspelen staan al weer bijna voor de deur. Aangezien het niet wenselijk is om op 1 locatie samen te komen en groots uit te pakken hebben wij een andere vette activiteit bedacht. Namelijk een escape room: De kroon van de koning!!!

Koningsspelen - Escape Room

‘’De kroon van Koning Willem-Alexander is gestolen, om de kroon terug te vinden hebben we jullie hulp nodig!’’

Jullie kinderen gaan tijdens de week van de Koningsspelen aan de slag met een escape room. Ze gaan dagelijks (ma t/m do) een opdracht uitvoeren van ongeveer 15 minuten. Deze sportieve opdracht kun je bijvoorbeeld tijdens de pauze of tijdens de gymles uitvoeren. Wanneer de opdracht behaald wordt ontvangen de kinderen één hint. Na vier dagen hebben zij dus vier hints weten te behalen. Op vrijdag is de afsluiting van de Koningsspelen. Er is een ochtend vullend programma met sportieve activiteiten. Uiteindelijk wordt deze dag het mysterie van de kroon opgelost met behulp van de eerder behaalde hints.

De spellen worden gespeeld met de eigen klas en kunnen begeleid worden door de eigen docent en/of sportdocent. Je ontvangt hiervoor een compleet draaiboek dat geschikt is voor jouw klas. Alle kinderen uit de groepen 1 t/m 8 kunnen meedoen aan deze escape room. De spellen worden aangepast aan de groep.

Aanmelden

Het aanmeldformulier is gesloten. Aanmelden is dan ook niet meer mogelijk. 

Koningsspelen - Escape Room

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
23-04-2021 09:00 tot 11:00 uur Eigen locatie (tijdstip is vrij in te delen)

Contact

Leef! Someren