Pietenpret 2021

Op woensdag 24 november 2021 is het weer zover en zal Pietenpret plaatsvinden in Sporthal de Postel te Someren! Dit evenement wordt georganiseerd voor alle kinderen van groep 1 tot en met groep 4 uit de gemeente Someren. 

 

Gedurende de middag zullen er voor de kinderen allerlei spelletjes en oefeningen zijn zodat ze leren hoe ze een echt pietje van Sinterklaas kunnen worden! Denk hierbij aan over daken lopen, pakjes in de schoorsteen gooien, pakjes stapelen, een stormbaan, van het dak glijden, zaklopen en nog veel meer! Wij hopen dat Sinterklaas en zijn pieten ook een kijkje komen nemen tijdens dit evenement.  

 

Lijkt het jou leuk om van 14:00 tot 16:00 deel te nemen aan Pietenpret te Someren? Meld je dan vanaf vrijdag 24 oktober om 14:00 uur aan via de website van Leef! Someren (www.leefsomeren.nl).  

 

Wees er snel bij want vol = vol 

 

Lijkt het u als ouder leuk om te helpen tijdens Pietenpret Someren bij de begeleiding van een groepje, het klaarzetten van drinken en wat lekkers of het begeleiden van een groepje? Laat dit dan via het aanmeldformulier van uw kind weten. 

Pietenpret

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
24-11-2021 14:00 tot 16:00 uur Sporthal de Postel
Postel 18
5711 ET Someren

Contact

Downloads

Bestand downloaden

Inschrijven

Het maximum aantal inschrijvingen voor dit evenement is bereikt. Er zijn geen nieuwe inschrijvingen meer mogelijk.