Pietenpret 2022

Sinterklaas

Op woensdag 30 november 2022 zullen de Buurtsportcoaches van Leef!Someren & sportieve naschoolse kinderopvang Sportstuif ‘Pietenpret’ organiseren in Sporthal de Postel te Someren. Dit evenement wordt georganiseerd voor alle kinderen van groep 1 tot en met groep 4 uit de gemeente Someren. 

Gedurende de middag zullen er voor de kinderen allerlei spelletjes en oefeningen zijn zodat ze leren hoe ze een echt pietje van Sinterklaas kunnen worden! Denk hierbij aan over daken lopen, pakjes in de schoorsteen gooien, pakjes stapelen, een stormbaan, van het dak glijden, zaklopen en nog veel meer! Wij hopen dat Sinterklaas en zijn pieten ook een kijkje komen nemen tijdens dit evenement.  

Lijkt het jou leuk om van 14:00 tot 16:00 deel te nemen aan Pietenpret te Someren? Meld je dan vanaf vrijdag 4 november om 15:00 uur aan via de website van Leef! Someren (www.leefsomeren.nl).  

Wees er snel bij want vol = vol 

Vrijwilligers: 
De sint is op zoek naar hulppietjes (ouders/verzorgers)! Zou u ons eventueel willen helpen bij de activiteiten? Dit betreft het begeleiden van een groepje kinderen! Zonder hulppietjes kan Pietenpret 2022 helaas niet doorgaan! 

Pietenpret 2022

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
30-11-2022 14:00 tot 16:00 uur Sporthal de Postel
Postel 18
5711 ET Someren

Contact

Leef! Someren

Kelly Martens & Moniek Berkers
 

Downloads

Flyer Pietenpret

Inschrijven

Het maximum aantal inschrijvingen voor dit evenement is bereikt. Er zijn geen nieuwe inschrijvingen meer mogelijk.