Stoelyoga 55+

Stoelyoga

Onis Welzijn start in september met lessen stoelyoga. Een fijne en veilige manier om te blijven bewegen tot op hoge leeftijd. De lessen zijn in Asten en in Someren te volgen en worden gegeven door een gediplomeerd docente. 

Fit blijven op elke leeftijd
Beweging is belangrijk om lichamelijk en geestelijk fit te blijven. Door stoelyoga te doen, worden spieren en gewrichten soepel, verbetert de doorbloeding en leer je spanning los te laten. Kortom: de concentratie en motoriek verbeteren. Als partner van Leef! bieden we hiermee weer een nieuwe activiteit aan. We vinden het belangrijk om een breed aanbod te hebben van diverse bewegingsactiviteiten binnen Onis Welzijn. 

Lichaamsgrenzen leren kennen 
Stoelyoga maakt niet alleen het lichaam fitter. Je leert ook lichaamsgrenzen accepteren. Door meditatieoefeningen is het ook goed voor de ontspanning en acceptatie. Er wordt creatief omgegaan met eventuele beperkingen. Stoelyoga is daarom voor iedereen, maar zeker geschikt voor mensen op leeftijd en mensen die fysieke beperkingen kennen. 

Waar en wanneer?
De lessen zijn elke maandag in de Ruchte in Someren om 10.30 uur. Kosten zijn 5 euro per les. Aanmelden kan bij Ria Kandelaars: 06-38266670 
Mailadres: r.kandelaars@oniswelzijn.nl